Beste kleinhandel (non-food) van België!

In 2013 wonnen we de Retail Awards Belgium als beste Belgische kleinhandel (non-food). Ook dit jaar achtten we de tijd rijp om mee te dingen naar de prijzen met ons vernieuwd winkelconcept “sfeer op maat”.

We introduceerden een nieuw logo. We legden de parking opnieuw aan. De beleving in het winkelpunt werd gemoderniseerd. Het wagenpark werd aangepast alsook briefhoofden, emailhandtekeningen, website, social media,… Noem het maar op. Maar het allerbelangrijkste is dat we niet langer de klemtoon leggen op de producten! “Sfeer op maat”: uw garantie op beleving en ervaring van kwalitatieve producten!

De formule van de Retail Awards heeft ook een sociaal draagvlak. Zij wil vakkundig zijn in haar concept en in de uitvoering ervan. De Awards zijn een continuïteitsproject. Dit betekent dat de wedstrijd jaarlijks plaatsvindt en dat deze wedstrijd een gebeuren is waaraan de gehele Belgische bevolking kan deelnemen en kan genieten van de resultaten die deze wedstrijd uiteindelijk ook met zich zal brengen ter verbetering van de kwaliteit in haar werkzaamheden.

Beste kleinhandel 2017

Met een eerste waarderingsscore van 8,9/10 plaatsen we ons bij de laatste 88 genomineerde handelszaken.

Op maandag 27 november 2017 werd voor de 10e maal de Retail Awards uitgereikt in San Marco Village Schelle. Ruim 400 genodigden (genomineerde horeca- en retailuitbaters) verzamelden zich in San Marco Village voor een spetterend gala met diner en werden de resultaten van een gans werkingsjaar bekend gemaakt.

Samen gaan we voor goud! Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke werd uitgeroepen tot beste Belgische kleinhandel (non-food) 2017! 

Graag bedanken wij onze klanten uitgebreid voor hun steun en vertrouwen!

Tot in 2018,

Gerd & Veerle

 

Sfeerbeelden

Vraag zeker uw gratis inspiratiefolder aan

Check_Bastiaansen Decoratie 16 pagina’s vol inspiratie

Check_Bastiaansen Decoratie Ontdek in alle rust verschillende stijlen voor uw interieur

Check_Bastiaansen Decoratie Gratis, zonder voorwaarden

Check_Bastiaansen Decoratie Morgen in huis