Nieuwe showroom - Bastiaansen Decoratie

Ons 50-jarig bestaan vieren we met een compleet vernieuwde toonzaal. Zo kan u blijven genieten van de nieuwste trends met een ruim aanbod aan verschillende stoffen, opstellingen en combinatiemogelijkheden.

Beste Kleinhandel van België 2017 - Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke

Ons nieuw winkelconcept “sfeer op maat” werpt zijn vruchten af. Op 27 november 2017 wonnen we de tiende editie van de Retail Awards. Voor de tweede maal werd Bastiaansen Decoratie uitgeroepen tot Beste Kleinhandel van België!

Baseline 'sfeer op maat' - Bastiaansen Decoratie

Tijd om te veranderen van koers! We leggen niet langer de klemtoon op de producten zelf maar wél op de beleving. Ons vernieuwde winkelconcept met de naam ‘sfeer op maat’ werd doorgetrokken in de volledige onderneming: van logo tot parking, van wagenpark tot winkelbeleving. Hoog tijd dat u ons opnieuw komt ontdekken!

Bouw Bastiaansen Decoratie in 1996

Twee jaar op rij volgde een mooie erkenning voor ons harde werk en de geleverde resultaten. Met respectievelijk de 1ste en 2de plaats op de Retail Awards werden we uitgeroepen tot “beste Belgische kleinhandel in non-food”. Deze onderscheiding geldt als Oscar voor de zelfstandige ondernemers. Een mooie opsteker om steeds beter te doen!

Na 31 jaar geeft Antoine Bastiaansen de fakkel door aan Gerd Bastiaansen. Samen met zijn echtgenote Veerle runnen zij sindsdien Bastiaansen Decoratie.

Alles heeft zijn tijd. Van een all-rounder met 1001 artikelen specialiseerden we ons in 4 productgroepen: gordijnen, zonwering, verf en behang.

Bouw Bastiaansen Decoratie in 1996

In 1995 startte de bouw van de nieuwe winkel. Eén jaar later namen we trots onze intrek en verhuisde Bastiaansen Decoratie van de Vredestraat naar de Poelstraat te Merelbeke.

Bastiaansen Decoratie 1980

Gerd Bastiaansen stapt als 18-jarige mee in de zaak. Doorheen zijn jeugd werd hij ondergedompeld in de sector. Ook vandaag vindt Gerd hier zijn passie in terug.

Bastiaansen Decoratie in 1971

Antoine Bastiaansen startte samen met zijn vrouw Annie in de Vredestraat te Bottelare met 1001 artikelen onder de naam ‘Huis Bastiaansen’. Hier werd de visie van Bastiaansen Decoratie bepaald, namelijk direct contact met de klant en het leveren van kwalitatieve producten. Deze visie is én blijft ook in de toekomst belangrijk.

De mogelijkheden om uw interieur op te fleuren zijn eindeloos. Door het bos de bomen zien is echter niet altijd even eenvoudig. Net daarom kan u rekenen op 50 jaar ervaring en een persoonlijke service. Één aanspreekpunt en een transparante kijk op uw budget: zo zorgen we samen voor sfeer op maat.