Op maat en sfeervol in uw interieur

De keuze van overgordijnen vraagt om een persoonlijke aanpak op maat. Voor een modern interieur zijn overgordijnen in een enkele of wave plooi zeer mooi. Landelijke interieurs staan dan weer prachtig met draperieën met een dubbele of triple plooi. Laat u begeleiden en inspireren door de keuze uit meer dan 1000 stoffen.

Met overgordijnen kan u steeds genieten van een tijdloze schoonheid. Deze gordijnen zijn zowat overal toepasbaar en brengen subtiliteit in uw interieur. Zo voegt u met een kwinkslag extra klasse toe aan uw ruimte.

Gevoerde gordijnen brengen trouwens heel wat voordelen met zich mee. Dankzij zijn mogelijkheid tot verduistering is het een ideaal product voor uw slaapkamer. Ten tweede is het isolerende aspect een echt pluspunt. Zo houdt u de temperaturen altijd aangenaam in huis, zeker in de winter.

Ook beschermt voering het gordijn tegen zonlicht, wat de levensduur van het gordijn verlengt. Daarnaast dempen gevoerde gordijnen het geluid in huis en verbeteren ze de akoestiek. Het extra volume in het gordijn uit zich in een mooiere val.

Combineren

Overgordijnen laten zich perfect combineren met tal van andere vormen van raamdecoratie. In een strak interieur ogen overgordijnen mooi met houten jaloezieën of paneelgordijnen. In een rustiek kader zorgen vouwgordijnen of rolgordijnen net voor dat tikkeltje extra.

Ophangsysteem voor uw raamdecoratie

De keuze van het juiste ophangsysteem (rail of roede, manueel of elektrisch) is eveneens van groot belang voor het uitzicht en de functionaliteit van uw raambekleding. Misschien zoekt u een decoratief ophangsysteem dat uw overgordijnen nog mooier doet uitkomen. Het harmonieuze karakter zorgt voor een extra dimensie gecombineerd met zuivere functionaliteit. Of wil u juist een onopvallende manier van ophangen? Kies dan voor pure eenvoud.

Bastiaansen Decoratie zorgt voor de precieze opmeting en correcte plaatsing aan huis en een uitstekende dienst na verkoop. Als klant heeft u slechts één aanspreekpunt en mag u rekenen op een betere kwaliteit en afwerking van uw gordijnen. Dankzij het grote assortiment aan stoffen zet u uw (over)gordijn helemaal naar uw hand.

Ontdek welke stof en welke afwerking het beste past in uw interieur.

Contact

Onze merken

Logo Inside Blinds - Bastiaansen Decoratie
Holland Haag - Bastiaansen Decoratie
Toppoint - Bastiaansen Decoratie
Loft79 - Bastiaansen Decoratie
Campaert LiveIn