Squid - Bastiaansen Decoratie

Een nieuwe manier om uw raam eenvoudig te bekleden

Squid is de enige raambekleding die op elk raamtype en elke vorm kan worden aangebracht. Het zelfklevende textiel is zowel vocht- als hittebestendig en zorgt ervoor dat u uw privacy behoudt.

Alle vormen en types ramen

Heeft u ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Wilt u Squid op een dakraam, een glazen koepel of in uw veranda plaatsen? Zolang uw raam van glas is, past Squid er perfect op. U kan het raamtextiel namelijk op maat bijsnijden. Squid is perfect voor kleine raampjes naast de voordeur, maar ook voor grote ramen en kan met de nodige precisie zonder zichtbare naad op uw ramen aangebracht worden.

Squid - Bastiaansen Decoratie
Squid - Bastiaansen Decoratie

Privacy gegarandeerd

Squid is een transparante stof waardoor u overdag zonder problemen naar buiten kan kijken, maar die de inkijk naar binnen toe sterk belemmert. Met Squid behoudt u dus uw privacy én uw uitzicht.
Het effect van Squid op uw raam kan u vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl u wél van het buitenzicht kan genieten. Er zal bovendien altijd voldoende daglicht binnenkomen want Squid reflecteert en adsorbeert voor een stuk het daglicht.

Vocht- en hittebestendig

Squid kan temperaturen aan tot 60°C en is brandvertragend (M1/B1), wat betekent dat u het zeker in ruimtes kan gebruiken waar strenge brandnormen gelden. Ook vocht vormt geen probleem voor de kleefkracht van het raamtextiel. U kan Squid dus met een gerust hart aanbrengen op de ramen in uw badkamer, garage, keuken of wasruimte. Verder laat de geweven structuur van Squid ook toepassingen toe op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas.

Squid werd ontwikkeld door Lampe Textiles, een Belgische weverij uit Tielt die al meer dan 20 jaar exclusieve en hoogwaardige interieurstoffen weeft voor een select cliënteel. Gedreven door hun passie voor textiel en de liefde voor schoonheid, is het hun doel om interieurstoffen te ontwikkelen die emotie creëren en mensen inspireren.

Squid - Bastiaansen Decoratie