Bent u op zoek naar een warme uitstraling en een strakke afwerking? Houdt u van een strakke lijn in uw raamdecoratie? Dan zijn vouwgordijnen of American stores u waarschijnlijk op het lijf geschreven. Transparante vouwgordijnen bezorgen u de gewenste privacy en creëren een prachtig lichtspel. Lichtdoorlatende stoffen kunnen voorzien worden van een zonwerende of verduisterende voering. Gegarandeerd een huiselijke sfeer of een heerlijke nachtrust.

Onze vouwgordijnen beschikken over een veersysteem in de buisjes waardoor u verzekerd bent van een ultrastrak effect. De talrijke stoffen met een natuurlijke look garanderen u vele jaren plezier aan dit hoogwaardige product.

Een persoonlijk en uniek vouwgordijn creëert u pas echt met CasaMia. Met vele stofsoorten, dessins en 200 kleuren ontstaan ongekende mogelijkheden. Wij bezorgen u graag een gratis staal van uw samengesteld motief.

Pluspunten

  • Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
  • De baleinen zijn uit glasvezel vervaardigd waardoor ze onvervormbaar zijn.
  • De uitzonderlijke afmetingen: tot liefst 10 meter breed en 6 meter hoog
  • 10 jaar garantie op de manuele systemen, 5 jaar op de elektrische systemen

 

Ontdek het effect van vouwgordijnen in uw interieur. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze winkel en laat u adviseren door een expert met jarenlange ervaring. U geniet gratis van onze expertise. Het resultaat? De mooiste raamdecoratie in uw interieur. Opmeting en plaatsing gebeurt door ons eigen personeel.

Contacteer ons

inside-blinds - Bastiaansen Decoratie