“Grandioos opendeurweekend”

Redactioneel artikel – Zondagskrant – 20 november 2022

De_Zondag_logo

Op zaterdag 26 en zondag 27 november, telkens van 10 tot 17 uur, vindt er bij Bastiaansen Decoratie een grote opendeurdag plaats. Hét moment om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met het prachtige kwaliteitsgamma van deze zaak. Bovendien krijgt wie tijdens het opendeurweekend iets koopt of bestelt, liefst 20% korting.

Bastiaansen Decoratie is nog een van die zaken waar ze echt dicht bij de mensen staan. Al meer dan vijftig jaar gaan ze er dagelijks tot het uiterste om hun klanten te voorzien van topproducten en advies op maat. Wie kiest voor deze zaak komt nooit voor verrassingen te staan en is altijd zeker van de juiste interieuroplossing. Een eerste productgroep waar voor je bij Bastiaansen Decoratie aan het goede adres bent, is zonwering. Stijlvolle rolgordijnen, fraaie plissé- en dupligordijnen, jaloezieën, lamellen en Veluxzonwering… in deze zaak vind je het allemaal. In de recent vernieuwde en overzichtelijk ingerichte showroom krijg je een goed beeld van hoe deze zonwering er bij jou thuis zou uitzien.

Gordijnen

Ook voor degelijke gordijnen groeide Bastiaansen Decoratie doorheen de jaren uit tot een referentie. Kwaliteitsvolle over-, vouw-, en paneelgordijnen zijn de kers op de taart van een mooi interieur en dat beseffen ze bij deze zaak heel goed. Door te werken met tal van opstellingen en combinatiemogelijkheden krijg je bij Bastiaansen Decoratie steeds een goed idee van wat er op het vlak van raamdecoratie, zonwering en gordijnen allemaal mogelijk is. Ook kantoorruimtes worden van raamdecoratie voorzien.

Één aanspreekpunt

“De mogelijkheden om een interieur op te fleuren zijn eindeloos”, vertelt Gerd Bastiaansen (60), die in 1996 samen met zijn vrouw Veerle De Sutter (58) de zaak van zijn ouders overnam. “Wij helpen de mensen om door het bos de bomen te zien en zetten daarbij in op topservice. Zo beschikken de mensen bij ons steeds over één aanspreekpunt en gaan we altijd transparant te werk. Goede afspraken maken immers goede vrienden.”

Ook voor kwaliteitsverf en behang ben je bij Bastiaansen Decoratie aan het goede adres.

Om hun klanten de beste producten op de markt te kunnen aanbieden, werken ze bij Bastiaansen Decoratie enkel met producten van topkwaliteit. Zo zit je er goed voor de hoogwaardige raamdecoratie van Inside, een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar een referentie is op onder meer het vlak van gordijnen in luxueuze stoffen en houten jaloezieën, die elk interieur een unieke vibe geven. Opvallend design of tijdloze klasse? Het merk Inside heeft het allemaal.

Ook voor de raamdecoratie van bece is Bastiaansen Decoratie een topadres. De collecties zijn een streling voor het oog en kunnen op het vlak van kleur en functionaliteit volledig gepersonaliseerd worden. Voor verf werken ze dan weer met het topmerk Sigma en voor behang met degelijke merken als HookedOnWalls, Arte Flamant, Casamance en Caselio. Gemakkelijk parkeren voor de zaak en je krijgt een leuke attentie tijdens het opendeurweekend!

Kies voor horizontale lamellen van Bastiaansen Decoratie
Bastiaansen Decoratie - Merelbeke

Perfecte opmeting en plaatsing

Bij Bastiaansen Decoratie laten ze niets aan het toeval over. Door nauwkeurige (gratis) opmeting en plaatsing op maat ben je er zeker van dat je raamdecoratie, zonwering of gordijnen perfect geplaatst worden. Ook voor schilder- en behangwerken kan er een beroep gedaan worden op een professional.

Mogen we u verwachten tijdens ons opendeurweekend?

Zaterdag 26 novemberZondag 27 november