Nieuwe collectie Diva & Midnight vanaf nu verkrijgbaar

Gordijnen

De splinternieuwe collecties van het Roeselaarse Inside Blinds, Diva en Midnight, zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar! Deze toppers voor het najaar omvatten nieuwe velours- en dim-outstoffen.

Nieuwe collectie Diva & Midnight

DIVA

Het is je vast niet ontgaan: luxueuze en zachte stoffen zoals velours zijn weer helemaal in. Velours heeft een royale uitstraling, is rijk van structuur en heeft een hele zachte touch. Met onze nieuwe XXL veloursstoffen worden gordijnen echte eyecatchers in het interieur! Kortom, een must voor iedere interieurliefhebber.

De collectie is niet alleen uitermate geschikt voor gordijnen, maar ook voor vouwgordijnen en paneelgordijnen.

Voor elk interieur
Stijl: landelijk, modern, urban of industrieel.
Kleur: zachte kleuren van wit, beige, grijs tot diepzwart en enkele trendy tinten.

Nieuwe collectie Diva & Midnight
Nieuwe collectie Diva & Midnight

MIDNIGHT

Voor een goed slaapcomfort is niet enkel een kwalitatieve matras nodig, maar ook goede kamerverduistering. Om dit segment in de raamdecoratie verder te ondersteunen, lanceren we een nieuwe collectie van dim-outstoffen.

Kiezen voor dim-out betekent kiezen voor gordijnen die 90% verduisterend zijn. Deze stoffen zijn ideaal geschikt voor ruimtes waar het zonlicht hinderlijk de ruimte binnenkomt. Dim-out is een sterk alternatief voor verduisteringsstoffen, die meestal heel stug en in weinig soorten en kleuren te verkrijgen zijn.

Dim-out stoffen daarentegen vallen zeer soepel en makkelijk in hun plooien. Een bijkomende en unieke troef is dat je kan kiezen uit verschillende achterzijden: zwart, wit en grijs. En als kers op de taart presenteren we een nieuwe stof, tevens een dim-out met een heel zacht fluwelen aspect. A must have!

De collectie is niet alleen uitermate geschikt voor gordijnen, maar ook voor vouwgordijnen en paneelgordijnen.

Wil je graag meer weten over onze nieuwste collectie? Neem dan snel contact op met ons!