Pimp uw interieur

Tips

Grijs hoeft niet saai te zijn

Bij grijstinten hoeft u niet meteen te denken aan een kil en donker interieur. Maak gebruik van vergrijsde tinten in combinatie met andere kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van warme aardtinten? Uw interieur straalt de nodige rust en verfijning uit. Hierdoor komen de accentkleuren beter tot hun recht.

Op naar een podiumplaats

Het subtiele gebruik van koper en goud zorgt ervoor dat uw interieur steeds als winnaar uit de bus komt. Met enkele fijne hints creëert u de ideale balans. De edelmetaalkleuren zijn nu ook te bespeuren in horizontale lamellen en in het mooiere segment behang.

Groots in beperkte ruimte

Bedek uw ramen zo min mogelijk wanneer de gordijnen geopend zijn. Uw kamer geniet op deze manier van een maximale lichtinval. Bij kleine ramen kan u ervoor opteren om uw gordijnen van plafond tot vloer te laten hangen. Zo creëert u een optische illusie die de ruimte vergroot. Maak gebruik van lichte tinten en vermijd vooral drukke patronen om uw ruimte te op te helderen.

Multifunctioneel wonen

We zien steeds vaker dat mensen deze trend toepassen. Een ruimte heeft tegenwoordig meer dan één functie. Denk maar aan een woonkeuken of een thuiswerkplek. Hou hiermee rekening bij het uitzoeken van uw raamdecoratie. Duo-rolgordijnen of afwasbare verticale lamellen zijn een ideale oplossing.