Raamdecoratie voor uw badkamer

Gordijnen

Uw badkamer is een ruimte met zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Wij hebben de meest geschikte raambekleding voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren.

Aluminium jaloezieën

Badkamer raamdecoratie Bastiaansen DecoratieFlexibel en gemakkelijk. Zo zouden wij aluminium lamellen beschrijven. Onze collectie bestaat uit vochtbestendige raamdecoratie en kan dus perfect gebruikt worden voor uw badkamerramen.

Natuurlijk neemt u niet graag een douche of bad in een koude ruimte. Dankzij zijn isolerende werking voelt uw badkamer in de winter net dat tikkeltje warmer aan.

 

Squid

Squid Bastiaansen DecoratieDe textielfolie van Inside Blinds is de ultieme oplossing voor raamdecoratie in uw badkamer. Squid beschikt over een hoge aaibaarheidsfactor en voelt daardoor niet koud aan. De folie wordt snel en eenvoudig aangebracht op de ramen. Er is geen nood aan ophangruimte en als gevolg verliest u geen enkele centimeter van uw badkamer. Mooi meegenomen!

De zelfklevende transparante stof belemmert de inkijk van buiten naar binnen maar omgekeerd is deze doorzichtig. Zo geniet u nog steeds van het inzicht met de nodige privacy.

 

Rolgordijnen

Rolgordijn badkamer Bastiaansen Decoratie

Met een rolgordijn in polyester of screenstof zit u goed. In onze winkel beschikken we over een uitgebreid aanbod aan verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen. Zo beslist u zelf hoeveel natuurlijke lichtinval u behoudt. Tot slot zijn rolgordijnen erg geschikt voor een draai- of kiepraam. Dankzij de toevoeging van een zijgeleiding wordt het rolgordijn gemonteerd op het kozijn. Zo beweegt de stof mee met het raam.