Waarom behangen een must is

Behang

Behang is de oplossing om een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw interieur. Hunkert u naar het dessin uit uw kindertijd of wilt u een echte eyecatcher in huis?

Net iets meer

Tijdloos, elegant of eenvoudigweg glamoureus. U verkrijgt effecten in uw interieur die u met geen enkel ander product kan realiseren. Luxueuze details of subtiele prints op uw wand zorgen voor een bijzonder accent. De combinatie van verschillende texturen zorgen voor een ongeëvenaarde wanddecoratie. Kiest u voor retro, industrieel of hypermodern? Voor elke smaak is er het juiste behang.

Flower Power

Fleurige patronen en kleuren zijn helemaal terug van weggeweest. Behangpapier met florale en biologische prints zijn bezig aan een sterke inhaalbeweging. Liever een iets rustiger dessin? Keuze genoeg!

Doe het goed

Met kwalitatief behangpapier mag u niet knoeien. De juiste hoeveelheid lijm en het correcte advies zorgen ervoor dat u in no-time uw ruimte behangt. Laat u het werk liever over aan expert? Neem dan hier contact met ons op.

Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden

Vinylbehang, glasvezelbehang, papierbehang, textielbehang, enzovoort. Heeft u ervaring met behang dan weet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn. En dat is een grote troef: zo is er altijd het juiste papier voor uw ruimte. Natuurlijk ziet u van alles voorbij komen en vindt u van alles leuk. Wees daarom zeer zorgvuldig met het kiezen van een bepaalde stijl en laat u adviseren door de juiste vakmensen.

 

Lees hier meer over ons aanbod.

Contact