Wij breiden ons aanbod houten lamellen uit

Jaloezieën

We zijn verheugd om met jullie te delen dat Bastiaansen Decoratie, met meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van sfeervolle interieurs, een opwindend nieuwtje heeft. Vanaf nu zijn we trots om de hoogwaardige houten lamellen van Louverdrape te introduceren in ons assortiment. Louverdrape is een toonaangevend merk op het gebied van raamdecoratie.

Louverdrape

De nieuwe samenwerking met Louverdrape vormt een belangrijk onderdeel van onze voortdurende professionalisering en onderstreept onze toewijding om te allen tijde te zorgen voor een persoonlijke sfeer in elk interieur, ongeacht de fabrikant. Met de toevoeging van de houten lamellen van Louverdrape kunnen we nu een nog breder scala aan mogelijkheden aanbieden om de perfecte ambiance te creëren.

De nieuwe collectie houten lamellen van Louverdrape staat garant voor de hoogste kwaliteit en Belgisch vakmanschap. Of je nu een voorkeur hebt voor een klassiek, modern of eigentijds design, de houten lamellen van Louverdrape vormen een prachtige aanvulling op elk raam.

Benieuwd naar de houten lamellen van Louverdrape? We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze winkel. Daar vind je de gehele collectie en kan je terecht voor persoonlijk advies, prijzen en levertermijn.