Wij mogen open blijven!

We staan u met 50 jaar ervaring nog steeds bij met het juiste advies op maat. Uiteraard nemen we de veiligheidsmaatregelen in acht en stellen we ieders gezondheid voorop. Bedankt om de voorschriften nauwkeurig op te volgen.

  • Gelieve uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen.
  • Met 300m² winkeloppervlakte heeft u als klant voldoende ruimte en mogelijkheden om de social distancing te vrijwaren.
  • Aan de kassa werden plexi-schermen geplaatst en wij dragen steeds mondmaskers.
  • Draadloze, elektronische betaling is aangeraden
  • Winkelen toegelaten met max. 2 personen

Jazeker. Via onze online reservatietool kan u een geschikt moment naar keuze vastleggen bij ons in de winkel. Klik hier om een tijdstip te reserveren.

Ja, dat kan. Weliswaar met jouw veiligheid en die van ons voorop. Bedankt dus om de veiligheidsvoorschriften strikt te volgen. Kom alleen naar de winkel, wij laten maar 2 personen per winkelbezoek toe. Ontsmet verplicht je handen, draag bij voorkeur een mondmasker, behoud de 1,5 meter afstand en betaal elektronisch. Zo blijven we het veilig houden, voor iedereen.

In onze winkel kan u uiteraard terecht voor behangpapier. Uit ervaring weten we dat dit vaak veel tijd vraagt, daarom is het handig dat u even een afspraak maakt. Klik hier.

Wij hanteren de openingsuren van voorheen. Deze vindt u terug op onze contactpagina.

Geen probleem. Wij helpen u graag verder. U kan uw bestelling plaatsen via de volgende opties:

Wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk klaar te krijgen. In 99% van de gevallen is dat gewoon nog dezelfde dag. U kan uw bestelling steeds in een veilige omgeving komen afhalen of gratis aan huis laten leveren.

De leveringen en plaatsingen van de raamdecoratie gaan zoveel mogelijk door mits het respecteren van de veiligheidsmaatregelen. Bent u getroffen door de gezondheidscrisis (besmet, in quarantaine door contact,…) dan wordt de plaatsing uitgesteld. Als dat het geval is, zullen wij contact met je opnemen om een nieuwe leveringsdatum of plaatsingsdatum in te plannen.

We plaatsen jouw gezondheid steeds op de eerste plaats. Kan je nieuwe raamdecoratie in alle veiligheid geplaatst worden? Op de overeengekomen datum zullen we bij jou langskomen voor de plaatsing. De plaatser draagt steeds een mondmasker en respecteert de regels rond social distancing. We willen je vriendelijk verzoeken om de ruimte goed te verluchten en de plaatser alleen te laten werken. Andere werkmannen mogen niet op hetzelfde moment aanwezig zijn in de ruimte om de veiligheid van onszelf te waarborgen. Afval en andere verpakkingen van de raamdecoratie worden door ons meegenomen.

Ja. Net zoals bij de plaatsing hanteren we alle richtlijnen m.b.t. social distancing.