Wij openen onze vernieuwde showroom

Wij heten u graag van harte welkom in onze nieuwe showroom! We staan er voor u klaar met advies over raamdecoratie, verf en behang. Kom langs en laat u overtuigen van sfeer op maat.

In 1996 openden we onze winkel in de Poelstraat. Het was toen onze bedoeling er een contactpunt te creëren om onze klanten in een aangename omgeving persoonlijk te adviseren en te inspireren.

Niet langer een verkoper aan de andere kant van de lijn, maar een plek om interieurplannen te verfijnen tot in het detail.

Vandaag is dit nog altijd onze missie. We hebben er zelfs onze slogan van gemaakt: “Sfeer op maat”.

Om dat verhaal kracht bij te zetten, hebben we ervoor gekozen om onze raamdecoratieafdeling om te gooien en helemaal te vernieuwen met de collectie van 2021. In de nieuwe showroom ontdekt u onze gekende merken zoals Inside en Bécé en doet u tal van ideeën op voor uw interieur dankzij onze totaalbeleving.

In onze showroom hangen allerlei varianten en afwerkingsmogelijkheden. Zo kunt u de materialen voelen en ontdekken hoe u raamdecoratie best combineert.

Bij ons kan u rekenen op 50 jaar ervaring uit de praktijk. Elke dag staan wij paraat om u met een persoonlijke en professionele aanpak te helpen bij het vormgeven van uw woning, werkplek of buitenverblijf. U vertelt over uw wensen, de stijl die u graag ziet, …

We voorzien graag voldoende tijd om uw project rustig in detail te bespreken. Maakt u daarom een afspraak voor u langskomt?

Komt u liever zo binnengewandeld? U bent steeds welkom voor het uitkiezen van uw gordijnen of zonwering.

Graag tot binnenkort.

Gerd & Veerle