Horizontale lamellen

Eigentijds, praktisch en erg geliefd. Horizontale jaloezieën passen bij iedere woontrend: industrieel, modern of klassiek. Met het uitgebreid aanbod kleuren, materialen, lamelbreedtes en decoratieve opties creëert u een horizontale jaloezie in uw eigen stijl.

Aluminium lamellen zijn strak en elegant en vooral geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Voorzien van spandraden voorkomt u dat de raamdecoratie gaat wapperen op ramen of deuren. Voor een extra strak effect kiest u aluminium jaloezieën in de designuitvoering.

Houten jaloezieën geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten hebben elk een uniek karakter: bamboe zorgt bijvoorbeeld voor een natuurlijk effect. Ons assortiment bestaat uit veel natuurlijke tinten, lamellen met een beton- en linnenlook en prints op de ladderbanden. Houten horizontale lamellen voor grote ramen zijn soms zwaar en daardoor lastig te bedienen. U kan dit voorkomen door te kiezen voor elektrische bediening.

Verticale lamellen

Functionaliteit en een moderne uitstraling worden gecombineerd in de collectie verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren. Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of u nu een schuin raam of erker hebt; er is altijd een oplossing.

Hebt u hoge ramen in uw woning? Dan geeft de verticale lamel een prachtig en groots effect. De gewenste lichtinval bepaalt u zelf. U kan de lamellen zo draaien dat niemand naar binnen kan kijken maar u toch daglicht binnenkrijgt.

De zachte en warme uitstraling is wat stoffen verticale lamellen zo mooi maakt. Sommigen hebben een rijk textielgevoel, anderen bieden heel wat functionele voordelen. Beeldschermgericht zijn ze erg praktisch in de werkkamer. Lamellen in kunststof zijn gemakkelijk in onderhoud en bestand tegen vocht. Kortom, ze zijn zeer geschikt voor keuken en badkamer.

 

Bent u op zoek naar inspiratie? Laat uw oog vallen op onze voorbije projecten.

 

Ontdek welke raamdecoratie uw interieur de mooiste uitstraling geeft.

Contact