Plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele plooi van 20mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32mm. Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Het profiel is smal waardoor deze raamdecoratie weinig ruimte boven uw ramen in beslag neemt. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, stoffen met structuren en verschillende vormen van transparantie.

Zijn plisségordijnen iets voor in uw interieur of vergelijkt u graag alle alternatieven? Laat u adviseren door experts en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel. Neem contact met ons op.

Dupligordijnen

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat de koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Wanneer uw dupligordijn helemaal naar beneden is, krijgt u een unieke honingraatstructuur. Combineert u een verduisterende en lichtdoorlatende stof? Dan geniet u overdag van een natuurlijke lichtinval en ’s avonds van een complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer. Dupligordijnen verbeteren de akoestiek in een ruimte door hun hoge geluiddempende vermogen.

 

Plissé- en dupligordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne, subtiele plooi tot stoere, brede plooi. Maak gratis gebruik van 46 jaar ervaring en bezoek vrijblijvend onze showroom.

Neem een kijkje naar onze voorbije projecten.

Klaar voor sfeer op maat?

Contact

Onze merken