Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn klassevol, gebruiksvriendelijk en geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. In onze collectie vindt u stoffen met vochtbestendige, vuilafstotende, vlamvertragende en warmtewerende eigenschappen. Daarnaast zijn er beeldschermgerichte stoffen. Deze stoffen gaan hinderlijke weerkaatsing op schermen tegen en zijn daarom ideaal in thuiswerksituaties. In de rolgordijnen bestaat een ruim aanbod effen stoffen, subtiele dessins en hippe prints die passen bij de trends van dit moment.

Voor een persoonlijke touch heeft u de keuze uit een bijzondere afwerking voor uw rolgordijn. Laat u inspireren door houten of aluminium onderlatten, schulpranden met biesband of dubbel stiksel. Werkt u bovendien ’s nachts of in ploegen en slaapt u overdag, dan is een verduisterend rolgordijn met zijprofielen voor u de ideale oplossing.

 

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen geven een strakke look aan uw interieur. Bovendien kan u speels omgaan met licht en tegelijk de inkijk in uw woning beperken. Dit luxe rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaalt u zelf de gewenste privacy. Duo-rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar met verduisterende stoffen, ideaal voor de slaapkamer. U kan kiezen uit verschillende baanhoogtes: van 4,5cm voor een subtiele uitstraling tot maar liefst 40cm. Deze stoere brede banen staan heel mooi voor grote raampartijen. De stoffen van de collectie duo-rolgordijnen zijn ook geschikt voor rolgordijnen.

Wilt u graag meer weten? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Wij zetten u graag vrijblijvend op weg. Neem een kijkje naar onze voorbije projecten om inspiratie op te doen.

Klaar voor sfeer op maat?

Contact